USR-PLUS Bucureşti a lansat vineri o invitaţie deschisă tuturor profesioniştilor din piaţă pentru a-şi trimite candidaturile în vederea identificării unor persoane competente care să asigure interimatul în Consiliul de Administraţie al Termoenergetica Bucureşti S.A. În paralel, vor fi desfăşurate demersurile pentru a selecta, conform principiilor instituite de OUG 109/2011, managementul pentru următorul mandat complet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Candidaţii trebuie să respecte condiţiile legale pentru aceste funcţii şi criteriile de profesionalism şi integritate ale USR-PLUS, arată Alianţa, într-un comunicat de presă.

Candidaţii trebuie să întrunească, cumulativ, următoarele cerinţe:

„Să aibă studii superioare de lungă durată în unul din următoarele domenii: tehnic, economic sau juridic. Deţinerea unor diplome de absolvire a unor cursuri de perfecţionare, a unor studii de master sau post-universitare reprezintă un avantaj.

Să aibă o vechime în muncă de minimum 10 ani. Experienţa pe funcţii de conducere şi/sau istoricul profesional în instituţii publice cu competenţe în domeniul energiei sau în companii private din acelaşi domeniu reprezintă un avantaj.

Să aibă o bună reputaţie.

Nu vor fi acceptate persoanele care intră sub incidenţa oricăruia dintre următoarele paragrafe:

Au dosare penale sau trimiteri în judecată pentru fapte penale;

Au fost implicate în obţinerea unor avantaje (ne)patrimoniale nejustificate sau în cazuri de conflict de interese.

Au redactat lucrări sau au obţinut diplome sau alte titluri ştiinţifice prin plagiat (furt intelectual).

Candidaturile vor conţine:

CV care să ateste experienţa profesională/managerială şi studiile absolvite;

Scrisoare de intenţie;

Viziune de dezvoltare şi plan de acţiune (pe termen scurt, mediu şi lung) pentru redresarea activităţii Termoenergetica Bucureşti SA, modernizarea reţelei de termoficare şi furnizarea în condiţii optime a agentului termic şi a apei calde pentru toţi locuitorii Municipiului Bucureşti;

Declaraţie pe proprie răspundere privind originalitatea conţinutului lucrărilor de diplomă/disertaţie/doctorat, în cazul studiilor absolvite;

Declaraţie pe proprie răspundere referitoare la lipsa antecedentelor penale;

Declaraţie pe proprie răspundere de necolaborare cu Securitatea şi de neapartenenţa la servicii de informaţii”, mai arată sursa citată. 

Aplicaţiile pot fi trimise până cel târziu miercuri, 3 martie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.