O fetiţă în vârstă de 6 ani a căzut dintr-un telescaun care deserveşte pârtiile de mare altitudine din Munţii Bucegi. Autorităţile au activat protocolul de urgenţă, copila a fost dusă la cabinetul Salvamont de la Cota 1400 şi a fost solicitată intervenţia unui elicopter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Fetiţa care a căzut din telescaun la Sinaia este conştienţă, se joacă şi mănâncă şi ar urma ca sâmbătă să fie externată din spital, afirmă reprezentanţi ai autorităţilor locale.

Copila, care căzut patru metri în gol era însoţită, la momentul incidentului, de o colegă mai mare de la clubul de schi din Sinaia şi de un adult. Ea a fost preluată de un elicopter SMURD şi dusă la spital pentru investigaţii amănunţite, după ce echipajul medial care a intervenit în primă fază a constatat că starea sa este stabilă, însă are nevoie de o analiză tip RMN, au precizat sursele citate.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit administratorului public al Primăriei Sinaia, Marian Panait, incidentul s-a produs vineri, pe domeniul schiabil al staţiunii, la telescaunul care deserveşte zona Valea Soarelui.

Fetiţa în vârstă de 6 ani se afla in timpul antrenamentului de schi cu lotul Clubului Carpaţi Sinaia şi a căzut de la aproximativ patru metri din telescaun. Ea era însoţită de adulţi în momentul producerii incidentului.

Copil a fost preluat şi transportat la cabinetul Salvamont de la Cota 1400, fiind solicitată intervenţia unui elicopter.

Primele date arată că starea sa este bună şi că are nevoie de investigaţii medicale suplimentare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.