Prefectura Vrancea a decis, după controlul de legalitate, că Hotărârea Cosiliului Local Focşani de acordare a unor vouchere cu ocazia zilei de 8 Marie este nelegală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Prin adresa nr 1955/25.02.2021, Prefectul Judeţului Vrancea informează Primăria Municipiului Focşani că Hotărârea nr. 9/4.02.2021 este NELEGALĂ întrucât încalcă prevederile Legii nr 273/2006 privind finanţele publice locale. În consecinţă, Prefectul Judeţului Vrancea solicită ca hotărârea menţionată să fie supusă reanalizării, în vederea revocării”, a transmis, joi, Primăria Focşani, într-un comunicat de presă.

Consilierii locali din Focşani au aprobat recent un proiect prin care 30.000 de femei din oraş urmau să primească vouchere de câte 200 de lei, cu ocazia zilei de 8 Martie. Suma totală de 6 milioane de lei ar ar fi trebuit alocată din excedentul bugetar de anul trecut.

Primarul Cristi Misăilă a anunţat că decizia este nelegală şi a cerut controlul de legalitate din partea Prefecturii.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.