Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a avut joi o întâlnire cu organizaţiile neguvernamentale din domeniul protecţiei mediului, la care au fost discuţii despre proiectele legislative pe care parlamentarii şi primarii social-democraţi le pot susţine în contextul GreenDeal şi al Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Greenpeace, ActiveWatch, Asociaţia Peisagiştilor din România şi Asociaţia pentru o Societate Organizată Sustenabil (SOS) au proiecte care îmbunătăţesc legislaţia din România, care facilitează accesul cetăţenilor la informaţiile de mediu, dar şi campanii precum cea de refacere a perdelelor forestiere.

În mod concret, preşedintele Marcel Ciolacu a spus că parlamentarii PSD vor susţine adoptarea cât mai rapidă în Parlament a proiectului care reglementează ariile naturale protejate urbane, dar şi iniţiativa care asigură o mai bună protecţie şi administrare a spaţiilor verzi din intravilanul localităţilor.

Discuţia a avut loc în contextul reorientării PSD înspre o relaţie de dialog şi colaborare cu organizaţiile neguvernamentale”, arată un comunicat de presă al partidului. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.