Podcastul de opt episoade „Renegades: Born in the USA”, cu muzicianul Bruce Springsteen şi fostul preşedinte american Barack Obama, a fost lansat de Spotify la nivel global.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conţinut original al serviciului de streaming, „Renegades: Born in the USA” cuprinde conversaţii „profunde şi revelatoare” între cei doi care sunt prieteni de peste zece ani, după cum a transmis Spotify.

Springsteen şi Obama vorbesc în show despre rasă, paternitate, căsnicie şi starea Americii.

Primele două episoade sunt disponibile pe platformă începând de luni. Acest podcast este al doilea produs sub umbrela companiei Higher Ground a soţilor Barack şi Michelle Obama. Primul a fost „The Michelle Obama Podcast”, lansat vara trecută.

Barack Obama şi Bruce Springsteen s-au întâlnit prima dată în campania din 2008.

„La suprafaţă, eu şi Bruce nu avem multe în comun. El este o emblemă rock and roll, eu nu sunt atât de cool”, spune Barack Obama în introducerea primului episod. „Dar, pe parcursul anilor, ce am descoperit este că împărtăşim o anumită sensibilitate - despre muncă, familie şi despre America”.

Pe lângă acordul multianual cu Spotify, compania Higher Ground a încheiat o înţelegere exclusivă cu Netflix pentru producţie de seriale, programe pentru copii şi documentare. Prima producţie lansată, documentarul „American Factory”, a fost premiată în 2019 cu Oscar.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.