Zborurile Otopeni-Iaşi şi Iaşi-Otopeni, care nu au putut ateriza, respectiv decola luni dimineaţă din cauza ceţii au fost reprogramate în cursul serii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel, aeronava care trebuia să ajungă de la Bucureşti la Iaşi la ora 9.05 va ateriza la ora 19.25, în timp ce zborul Iaşi-Otopeni va decola la 19.50.

Cursa aeriană Otopeni-Iaşi nu a putut ateriza luni dimineaţă din cauza ceţii dense de pe aeroportul ieşean, reprezentanţii aerogării precizând iniţial că avionul va ajunge cu întârziere la Iaşi.

Din acelaşi motiv, zborul retur Iaşi-Otopeni, programat să decoleze la 9.30, a fost şi el afectat, au precizat oficialii aeroportului din Iaşi.

În cursul dimineţii, au putut decola de pe aeroportul din Iaşi două curse, către Otopeni şi Londra, ceaţa afectând doar aterizarea avioanelor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.