Miliardarul Elon Musk a afirmat, sâmbătă, că preţurile bitcoin şi ethereum par mari, în condiţiile în care criptomonedele au atins niveluri record, iar bitcoin a depăşit pragul unei capitalizări de 1.000 de miliarde de dolari, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Directorul general al Tesla, ale cărui tweeturi recente au alimentat creşterea bitcoin, a făcut remarca pe Twitter, răspunzând unui utilizator care a afirmat că aurul este mai bun dect bitcoin şi banii convenţionali.

Musk, care a remarcat în această săptămână că a considerat că perspectiva de a deţine bitcoin ca fiind aventuroasă pentru o companie membră a indicelui S&P 500, a afirmat în tweet: Banii sunt doar date care ne permit să evităm inconvenientul barterului. Acestea fiind spuse, preţurile BTC & ETH par mari lol”.

Bitcoin, cea mai populară criptomonedă din lume, a atins sâmbătă un nou maxim, în tranzacţiile din Asia, continuând creşterea din ultimele două luni, la o zi după de capitalizarea sa de piaţă a depăşit 1.000 de miliarde de dolari.

Ethereum, sau ether, este a doua cea mai valoroasă criptomonedă din lume, în funcţie de capitalizarea de piaţă şi de volumul zilnic al tranzacţiilor.

Musk, un susţinător fervent al monedelor digitale, a apărat achiziţia recentă de bitcoin, în valoare de 1,5 miliarde de dolari, care a amplificat interesul firmelor mari pentru această criptomonedă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.