Un ofiţer de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate BCCO Galaţi a fost agresat, vineri seară, pe stradă, în apropierea unei agenţii de pariuri din Cartierul Dunărea. Bărbatul, aflat în timpul liber, a încercat să apere angajata unei agenţii de pariuri care era agresată verbal de doi indivizi. Suspecţii sunt căutaţi de poliţişti

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit www.expressdedunare.ro, un ofiţer de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate BCCO Galaţi a fost agresat. 
 
Poliţistul, aflat în timpul liber, era într-o agenţie de pariuri, iar doi indivizi au agresat verbal angajata. Bărbatul i-a sărit femeii în apărare, iar la ieşire a fost aşteptat de cei doi. Unul dintre aceştia a scos un cuţit şi poliţistul a încercat să îl imobilizeze, moment în care a fost atacat de celalalt bărbat. Ulterior, cei doi au fugit cu o maşină.
 
Poliţiştii au identificat cei doi agresori, fiind vorba despre doi bărbaţi de 23 şi 31 de ani, dar nu au fost încă găsiţi. 
 
A fost sesizat Parchetul, iar maşina a fost dată în urmărire. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.