Marcel Ciolacu a discutat vineri cu minerii din Valea Jiului şi a precizat căcei de la Lupeni, Vulcan şi Livezeni nu solicită măriri de salarii, ci doar să fie plătiţi pentru munca lor. Liderul PSD a adăugat că acesta este dreptul lor şi este alături de ei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Am vorbit mai devreme cu cei din Valea Jiului şi am văzut care este starea de spirit a oamenilor. Minerii de la Lupeni, alături de cei din Vulcan şi Livezeni, nu cer măriri de salarii, ci doar plata muncii lor. E dreptul lor şi sunt alături de ei!
 
Aceşti oameni nu trebuie umiliţi, ei vor doar dialog şi să fie trataţi cu demnitate şi respect pentru munca lor.
 
În 2019, Guvernul PSD a dat OUG 60, care asigura supravieţuirea mineritului în Valea Jiului şi locurile de muncă pentru mii de familii. Actualii guvernanţi nu fac nimic în afară de a tăia şi distruge”, a scris Marcel Ciolacu vineri pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.