Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi seară, că în Guvern decizia îi aparţine, chiar dacă există consultări şi dezbateri cu ceilalţi reprezentanţi ai Executivului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Florin Cîţu a fost întrebat, joi seară, la Digi 24, dacă îl deranjează că unii miniştri nu se consultă cu el înainte de a face declaraţii publice şi a afirmat: ”Aş prefera să vină să discutăm în coaliţie, dar, dacă vor să discutăm în public, discutăm în public, nu am nicio problemă. Asta arată că suntem liberali, suntem vocali, vrem să facem lucruri”. 
 
”Asta  le cer cetăţenilor – avem opinii, dar aş vrea să urmărească mesajele mele, pentru că decizia este la premier, în ceea ce se întâmplă în Guvern. Vom avea şi decizii pe care le luăm în coaliţie şi acestea liderii coaliţiei vin şi le prezintă, dar, în ceea ce priveşte Guvernul,  deciziile le ia premierul”, a adăugat Florin Cîţu. 
 
Întrebat cine l-a supărat, Cîţu a precizat: ”Nu este vorba despre supărări. (...) Ştiu că există multe mesaje în spaţiul public, dar decizia este la premier în Guvern. Bineînţeles că  dezbatem, discutăm – unele  dezbateri le avem în spaţiul public, altele le avem în coaliţie, dar decizia  este a premierului, pentru că el este cel care răspunde pentru aceste decizii”. 
 
Premierul a negat că ar exista nemulţumiri în PNL sau tensiuni între el şi liderul partidului. 
 
”În PNL există un preşedinte, am participat la toate şedinţele. Există comunicare”, a mai afirmat premierul. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.