Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Steven Gerrard, s-a declarat dezamăgit de cinci dintre jucătorii săi care au încălcat restricţiile din pandemie, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei cinci sunt Bongani Zungu, Nathan Patterson, Calvin Bassey, Dapo Mebude şi Brian Kinnear.

Jucătorii în cauză sunt în izolare şi vor fi amendaţi.

“Clubul discută cu federaţia şi cu autorităţile pentru găsirea unei soluţii în ceea ce îi priveşte pe aceşti băieţi. Eu încerc să privesc înainte şi să mă concentrez asupra lucrurilor importante”, a declarat Gerrard.

Dintre cei cinci, Zungu, Patterson şi Bassey aveau şanse să facă parte din echipă la meciul de joi cu Antwerp, din Liga Europa. Mebude este un jucător împrumutat la Queen of the South, iar Kinnear este jucător al academiei clubului.

S-a descoperit că fotbaliştii au încălcat restricţiile după ce în weekendul trecut poliţia a intervenit pentru a opri o petrecere la Glasgow. Zece persoane au fost amendate pentru încălcarea restricţiilor legate de pandemia de coronavirus.

Echipa scoţiană, la care este legitimat Ianis Hagi, va întâlni, joi, în deplasare, de la ora 22.00, formaţia Antwerp, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.