O ambulanţă care transporta o pacientă cu coronavirus către Bacău s-a răsturnat, marţi seară, pe DN 2 în judeţul Vrancea, după ce şoferul a pierdut controlul volanului, iar apoi a intrat într-un cap de pod. Pacienta a murit, iar doi membri ai echipajului au fost răniţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CITEȘTE ȘI Vrancea: Pacienta care a murit în accidentul în care a fost implicată o ambulanţă era intubată, având o formă severă de coronavirus / Medicul de pe salvare, în stare gravă la spital

ISU Vrancea a transmis, marţi seară, că o ambulanţă s-a răsturnat, în localitatea Mărăşeşti, în zona căii ferate ce traversează DN2.

”Conducătorul unei ambulanţe a pierdut controlul direcţiei de mers şi s-a răsturnat, după care a intrat în coliziune cu un cap de pod, aflat pe sensul opus de mers”, a transmis ISU Vrancea. 

Ambulanţa transporta o pacientă cu coronavirus de la Buzău către Bacău, iar în urma accidentului femeia a murit.

Medicul de pe ambulanţă a rămas încarcerat, iar şoferul autospecialei a fost rănit.

Traficul în zonă nu este blocat. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.