Intracom Telecom, furnizor global de sisteme şi soluţii de telecomunicaţii, anunţă numirea domnului Kartlos Edilashvili în funcţia de Director General interimar (CEO) al Intracom Telecom Group înlocuind pe domnul Mohamed Ahmed, care a renuntat la poziţia sa de Director General (CEO) din motive personale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Domnul Edilashvili s-a alăturat grupului Intracom Telecom în 2013 în calitate de Director de Audit Intern şi membru al Consiliului de Administraţie. Are o experienţă de peste 20 de ani în funcţii de top management în organizaţii internaţionale şi a ocupat diferite funcţii diplomatice pentru Republica Georgia.

Comentând numirea sa, domnul Kartlos Edilashvili a spus: „Este privilegiul meu să devin un lider al echipei profesioniste a Intracom Telecom şi aştept cu nerăbdare să continui să activez pentru progresul companiei pentru a dezvolta în continuare toate activităţile existente şi pentru a consolida imaginea companiei noastre ca una dintre companiile lider in tehnologii şi inovatie din ţară, in zona regionala mai largă şi nu numai ”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.