Preşedintele Camerei Deputaţilor Ludovic Orban a anunţat că PNL va vota împotriva moţiunii simple împotriva ministrului Sănătăţii, iar Biroul permanent a decis ca premierul Florin Cîţu să participe la „Ora prim-ministrului”, la solicitarea PSD, lunea viitoare de la ora 17.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am decis să votăm împotriva moţiunii simple a PSD împotriva ministrului Sănătăţii. Am stabilit ca toate formaţiunile din cadrul coaliţiei să ia poziţie împotriva moţiunii şi să votăm împotriva moţiunii a PSD. S-a mai hotărât la nivelul Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, după consultarea domnului prim-ministru Florin Cîţu, prezenţa domnului premier lunea viitoare la „Ora prim-ministrului”, de la ora 17.00, în cadrul procedurii iniţiate de grupul parlamentar al PSD”, a declarat Ludovic Orban luni la Parlament.

La începutul acestei luni, liderul deputaţilor PSD Alfred Simonis a anunţat, în plenul de marţi al Camerei Deputaţilor, că social-democraţii au depus o solicitare la Biroul permanent prin care îl cheamă în Parlament pe Florin Cîţu, la „Ora prim-ministrului”, în intervalul 15 - 19 februarie.

„Tema dezbaterilor va fi «Bugetul tăierilor: moartea economică a României»”, a adăugat Simonis.

Camera Deputaţilor dezbate, la momentul transmiterii acestei ştiri, moţiunea simplă împotriva ministrului Sănătăţii intitulată „Incompetenţa şi lipsa de asumare ucid – Vlad Voiculescu, un pericol pentru sănătatea românilor”. Votul va fi dat în plenul de miercuri. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.