O patiserie din Viena a creat o versiune adaptată pandemiei a unui preparat tradiţional, menit să stârnească umorul în lupta pentru un vaccin anti-Covid-19, anunţă DPA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Concepută pentru sezonului carnavalului care se încheie marţi, "Mayor's doughnut" (gogoaşa primarului) este decorată cu mici sfere ţepoase precum coronavirusul. O seringă din plastic umplută cu lichior cremos advocaat este înfiptă în fiecare prăjitură. 

Gustarea este o referinţă nu foarte subtilă la mai mulţi primari austrieci care au ţinut prima pagină a ziarelor pentru că au primit doze de vaccin înaintea populaţiei generale, după ce şi-au asigurat dozele în timpul campaniilor de vaccinare din căminele locale pentru vârstnici.

"Toţi vrem să fim imunizaţi. Toţi aşteptăm", a spus Doris Felber, care conduce lanţul de patiserii Felber. "Am vrut să facem mai uşoară aşteptarea cu o doză mică de alcool", a declarat ea pentru postul austriac ORF. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.