Un bărbat de 42 de ani s-a predat, duminică dimineaţă, la Poliţia Deva şi a anunţat că şi-a ucis fosta concubină, în judeţul Sibiu. Poliţiştii care s-au deplasat la locuinţa indicată au găsit femeia moartă ş au aflat că cei doi locuiau în aceeaşi scară de bloc, iar femeia obţinuse un ordin de protecţie împotriva lui. Bărbatul susţine că a avut o ceartă cu fosta concubină, ar aceasta l-ar fi atacat cu un cuţit, pe care l-a luat şi a înjunghiat-o în gât.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Surse judiciare au declarat că, duminică dimineaţă, un bărbat de 42 de ani s-a predat la Poliţia Deva şi a anunţat că şi-a ucis fosta concubină, în judeţul Sibiu.
 
Poliţiştii care s-au deplasat la locuinţa indicată au găsit uşa încuiată, o uşă metalică, dar escaladând clădirea au văzut corpul femeii. 
 
Anchetatorii au aflat că cei doi locuiau în aceeaşi scară de bloc, chiar pe acelaşi palier, iar femeia obţinuse în toamnă un ordin e protecţie, valabil până în vară. 
 
Sâmbătă seară între ei a izbucnit un conflict puternic. Bărbatul susţine că femeia l-ar fi fi atacat cu un cuţit, pe care l-a luat şi a înjunghiat-o în gât. 
 
Ulterior, a fugit la Deva, unde fratele său şi cumnata l-au convins să se predea. 
 
Crima a avut loc în Cartierul Arhitecţilor, la ieşirea din municipiul Sibiu spre Cisnădie, victima având 30 de ani. 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.