Pompierii din Vaslui au intervenit pentru deblocarea uşii unui apartament unde nu răspundea nimeni, în interior fiind puternic miros de gaz. O femeie de 31 de ani şi fiica ei de 4 ani, găsite în stare de inconştienţă, nu au putut fi salvate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pentru deblocarea uşii unui apartament,  acolo unde nimeni nu răspundea. 
 
”La sosirea echipajului de intervenţie, din apartament a fost perceput un miros înţepător se gaz. După deblocarea uşii, în locuinţă au fost găsite două persoane în stare de inconştienţă. Membrii echipajului, toţi cu pregătire de paramedici au început manevrele de resuscitare, între timp, comandantul de echipaj solicitând în sprijin mai multe ambulanţe”, a transmis ISU VAslui. 
 
La faţa locului au fost deplasate două ambulanţe aparţinând SAJ Vaslui, substaţia Bârlad, membrii celor două echipaje continuând manevrele de resuscitare.
 
”Din nefericire, cele doua victime, o femeie în vârstă de 31 ani şi o fetiţă în vârstă de patru ani, au fost  declarate decedate”, a mai precizat ISU Vaslui.
 
Cele două victime erau mamă şi fiică, iar cercetarea a fost preluată de către poliţişti şi procurori. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.