Deputatul liberal Florin Roman a comentat, sâmbătă seară, declaraţia liderului formaţiunii, Ludovic Orban, referitoare la demararea procedurii de revocare a Avocatului Poporului. ”Am început procedura de revocare anul trecut”, afirmă Roman, care cere doar ca demersul să fie finalizat şi explică şi cum se poate face repede acest lucru. ”Să vedem acum...cine este sincer cu adevărat şi cine nu?”, a mai afirmat Roman, precizând că este ”simplu ca bună ziua, dar se pare că unii vor să orbecăim prin ceaţă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”L-am auzit pe domnul Ludovic Orban spunând că trebuie începută procedura de revocare a doamnei Renate Weber. Eu spun că ea doar trebuie finalizată. Am început procedura de revocare anul trecut, când am depus solicitarea de revocare. Acum trebuie să terminăm ce am început: schimbarea doamnei Renate Weber”, a scris, sâmbătă seară, pe Facebook, Florin Roman. 
 
Acesta afirmă că procedura poate fi realizată ”simplu ca bună ziua”. 
 
”Se convoacă cele două comisii juridice de către Birourile Permanente reunite şi se dă un vot pe cererea de revocare pe care DEJA am înaintat-o, ca deputat liberal. Se respinge raportul de activitate. Apoi, în aceeaşi zi, preşedinţii Camerei Deputaţilor şi a Senatului convoacă plenul reunit şi se votează raportul de revocare a lui Renate Weber! Simplu ca bună ziua, dar se pare că unii vor să orbecăim prin ceaţă...iar prima ocazie ar fi săptămâna viitoare”, a mai scris Roman. 
 
”Să vedem acum...cine este sincer cu adevărat şi cine nu?”, a mai adăugat Roman, precizând din nou că a depus săptămâna trecută solicitarea de a se vota cererea de revocare. 
 
Liderul PNL, Ludovic Orban a declarat sâmbătă că ”trebuie demarată procedura de revocare şi desemnare a unui nou Avocat al Poporului”. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.