Tehnicianul echipei FC Botoşani, Marius Croitoru, a declarat, joi seară, după eliminarea din Cupa României de către Universitatea Craiova, că formaţia sa ar fi trebuit să beneficieze de un penalti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Văd că tot mai mult îşi lasă alţii amprenta asupra rezultatului, Nu pot să cred că o fază clară, la doi metri, nu o vezi. Este o echipă pe care o respect şi o apreciez, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci astfel de greşeli împotriva echipei din Botoşani. Dă ce e de dat. Nu poţi să spui ca arbitru că eşti la doi metri de fază şi nu vezi. Ar trebui să ne apucăm de altceva, şi noi ca antrenori şi jucătorii. Vrea să fiu calm. Cum aş putea să fiu calm când pur şi simplu nu dai un penalti clar? Ar trebui să intre în vestiar să vadă cum plâng jucătorii mei şi cum suferă de atâta nedreptate”, a spus Croitoru la Digi Sport.  

Formaţia Universitatea Craiova s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, învingând, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa FC Botoşani, în optimile competiţiei.

Partida s-a disputat pe un teren acoperit cu zăpadă.

Golul a fost marcat de Cicâldău, în minutul 3, din penalti.

Meciul a fost arbitrat de Marcel Bîrsan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.