Cântăreţul country Morgan Wallen, aflat în centrul unui scandal după ce a fost înregistrat folosind o insultă rasistă şi abandonat recent de casa de discuri şi de promotori, a prezentat scuze public şi le-a cerut fanilor, într-un mesaj video, să nu îi ia apărarea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Wallen a prezentat scuzele într-o înregistrare publicată pe contul său de Instagram, miercuri noapte. 

„Cer un singur favor. Îi apreciez pe cei care încă văd ceva în mine şi care m-au apărat. Dar, vă rog, nu o faceţi. Am greşit. Mie îmi revine responsabilitatea pentru asta şi accept întru totul orice sancţiune cu care mă confrunt. Momentul revenirii mele ţine doar de mine şi de munca pe care o fac. Încă am mulţi oameni buni care încearcă să mă ajute şi vă apreciez mai mult decât credeţi. Întreaga situaţie este urâtă acum, dar voi continua să găsesc moduri de a deveni exemplul şi nu să fiu dat exemplu”, a spus el în mesajul de cinci minute.

Wallen a precizat că a fost avertizat că TMZ urma să publice înregistrarea video şi că doar o parte din scuzele prezentate de el a fost publicată de site-ul american.

„În clipul pe care l-aţi văzut eram eu după 72 de ore de băut şi nu este ceva de care sunt mândru. Evident, firesc este să mă scuz în continuare şi să o tot fac... Am dezamăgit mulţi oameni. Mi-am dezamăgit părinţii, fiul, şi nu sunt OK cu asta”, a adăugat el. 

Wallen a spus că în ultima săptămână a vorbit cu apropiaţii înainte de a prezenta scuze public.

În înregistrarea video publicată săptămâna trecută de TMZ, care aparent a fost făcută de vecinii lui Wallen din Nashville, el apare strigând mai multe înjurături după o noapte petrecută în oraş, inclusiv o insultă rasistă care a provocat scandalul.

Cele mai mari reţele de radio americane, iHeartRadio, Cumulus şi Entercom, dar şi SiriusXM, Pandora şi CMT au renunţat apoi să mai difuzeze muzica lui, casa de discuri Big Loud a suspendat contractul pe care îl are cu el, iar Academy of Country Music l-a descalificat din cursa pentru premiile pe care le va acorda în luna aprilie.

Cu toate acestea, cel mai recent disc al său, „Dangerous: The Double Album”, a petrecut şi a patra săptămână consecutiv pe primul loc în topul american Billboard 200.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.