Preşedintele Klaus Iohannis are, joi, o şedinţă cu ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, în contextul reluării cursurilor în format fizic în cele mai multe dintre unităţile de învăţământ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis l-a convocat, joi, la Palatul Cotroceni pe ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu. 

Şedinţa este programată la ora 14.00. 

Întâlnirea celor doi vine în contextul în care cele mai multe unităţi de îmvăţământ din ţară au reluat, de luni, cursurile în format fizic, în localităţile unde rata cumulată a incidenţei este mai mică de 1 la mie. 

De asemenea, discuţia are loc după confirmarea primului caz de coronavirus la un elev care a început şcoala, fiind vorba despre un copil din Bucureşti. 

O altă temă şedinţei ar putea fi şi impactul temperaturilor foarte scăzute anunţate pentru următoarele zile asupra activităţii şcolare.

Ministrul Educaţiei a anunţat, miercuri, că se pregăteşte o modificare a ordinului comun care stabileşte măsurile ce trebuie aplicate în şcoli, una dintr modificări urmând a viza portul măştii la orele de sport, iar alta cursurile în şcolile speciale. 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.