Perechea Irina Begu/Nadia Podoroska (România/Argentina) a fost eliminată în turul I al probei de dublu a Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Begu şi Podorska au pierdut meciul disputat, joi, cu echipa Nina Stojanovic/Darija Jurak (Serbia/Croaţia), scor 0-6, 7-5, 2-6.

Tot joi şi tot în turul I, perechea Simona Halep/Charlotte Kempenaers-Pocz (România/Australia) a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 7-5, de cuplul australian Arina Rodionova/Storm Sanders.

În aceeaşi fază, echipa Mihaela Buzărnescu/Ankita Raina a pierdut, cu scorul de 3-6, 0-6, meciul cu perechea australiană Olivia Gadecki/Belinda Woolcock, beneficiară a unui wild card.

Echipele eliminate în primul tur primesc un premiu total de 30.000 de dolari australieni (19.000 de euro) şi câte 10 de puncte WTA de jucătoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.