Muzicianul american Bruce Springsteen este pus sub acuzare pentru că a condus sub influenţa alcoolului şi pentru că a consumat alcool în apropierea unui parc naţional, relatează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Springsteen a fost arestat în New Jersey în urmă cu trei luni, pe 14 noiembrie, şi pus sub acuzare, au spus autorităţile. În aceeaşi zi, el a fost prins că a consumat alcool în apropierea unui parc naţional. Un purtător de cuvânt al National Park Service a spus că Springsteen, în vârstă de 71 de ani, a fost „cooperant pe parcursul procedurii”.

El urmează să se prezinte în faţa unui tribunal în următoarele săptămâni, a scris TMZ.

Supranumit „The Boss”, cu o carieră de peste 50 de ani, muzicianul a lansat toamna trecută al 20-lea album de studio, „Letter to You”. Arestarea lui a avut loc la câteva săptămâni după asta.

Springsteen a fost şi protagonistul unei reclame pentru Jeep care a fost difuzată, duminică, în timpul Super Bowl. În clipul intitulat „The Middle”, el vorbeşte despre reunirea Americii divizate. După apariţia acestor informaţii, reclama a fost înlăturată de pe contul de YouTube al Jeep.

Asbury Park Press a citat miercuri un raport al poliţiei în care este precizat că nivelul alcoolului în sânge a fost de 0,02, mult sub limita legală de 0,08, iar New York Post a citat surse apropiate lui Springsteen care au spus că muzicianul a condus în Gateway National Recreation Area şi a oprit pentru a face poze cu fanii. El a acceptat să bea un shot de tequila oferit de un admirator în timp ce poliţiştii se aflau în preajmă.

Nu a fost stabilită o dată pentru înfăţişarea la tribunal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.