Vicepremierul Dan Barna a afirmat, miercuri, că bugetul închis a un deficit de 7% ”este un buget de care ”nimeni nu este mulţumit, dar este un buget de responsabilitate”. Barna afirmă că sporurile din sectorul bugetar vor fi discutate în Parlament.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
”Este un buget de care nimeni nu este mulţumit, dar este un buget de responsabilitate, este un buget prin care România trebuie să se reaşeze pe direcţia de repornire economică şi de redresare din criză”, a declarat, miercuri, dan Barna, întrebat dacă este mulţumit de bugetul închis la un deficit de 7%. 
 
Întrebat dacă au fost identificate sporurile nejustificate din sectorul bugetar, Barna a mai afirmat: ”Discuţia cu sporurile va fi şi în Parlament. Suntem de acord cu toţii că sporul că lucrezi cu calculatorul, ca şi condiţie vătămătoare, este un spor care nu are nicio justificare”. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.