Poliţiştii din Alba fac miercuri dimineaţă două percheziţii la persoane bănuite de înşelăciune după ce le-ar fi promis unor cetăţeni din judeţ că, în schimbul unor sume cuprinse între 120 şi 2.000 de lei, le vor promova imaginea, pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu firme de publicitate sau modeling. Opt persoane urmează să fie duse la audieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 10 februarie 2021, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, efectuează două percheziţii, ambele  în municipiul Alba Iulia, la punctul de lucru ale unei societăţi comerciale ai căror reprezentanţi sunt bănuiţi de înşelăciune şi la o locuinţă din municipiu închiriată de aceştia”, anunţă IPJ Alba.

Din cercetări a rezultat că în perioada ianuarie – februarie 2021, persoanele vizate de anchetă ar fi racolat, în zona centrală a municipiului Alba Iulia, 7 persoane, de diferite vârste, toate din judeţul Alba, cărora le-ar fi promis faptul că, în schimbul unor sume cuprinse între 120 şi 2.000 de lei, ar urma să le promoveze imaginea, pe diferite site-uri, în scopul încheierii unor contracte cu diverse societăţi de publicitate sau companii de modeling.

Ulterior, aceştia nu şi-au respectat promisiunile.

Opt persoane vor fiduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri.

La percheziţii, alături de poliţiştii de investigare a criminalităţii economice participă poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale din IPJ Alba.  

Acţiunea beneficiază de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale.   

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.