O tânără şi cei doi copii ai ei, de 4 şi 7 ani, au fost răniţi, marţi după-amiază, în urma unui accident rutier pe DN 2 E 85, în judeţul Buzău, accident în care au fost implicate trei maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform IPJ Buzău, din primele date de la faţa locului, accidentul de circulaţie s-a produs în urma unor coliziuni faţă-spate între 3 autoturisme care se deplasau dinspre Bucureşti către Buzău. 
 
Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri dintr-o maşina condusă de un bărbat din Vrancea, respectiv o femeie în vârstă de 33 de ani şi doi copii, în vârstă de 3 şi 7 ani.
 
Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.
În cauză fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanţelor în care s-a produs accidentul.
 
 Conform medicilor de la Spitalul Judeţean Buzău, atât tânăra cât şi copiii săi sunt în investigaţii, însă par a fi în afara oricărui pericol.
 
"La U.P.U. a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău au fost transportate 3 persoane, victime ale unui accident rutier. Este vorba despre o femeie în vârstă de 33 de ani, din Focşani, si cei doi copii ai săi, în vârstă de 4 ani, respectiv 7 ani. Cele 3 victime au fost rănite uşor, mămica a suferit o fractură la nivelul antebraţului stâng. Copilul în vârstă de 7 ani a suferit un traumatism toraco-abdominal iar cel în vârstă de 4 ani a suferit un traumatism cranian minor cu plagă deschisă parietală. La acest moment, cele trei victime sunt sub supraveghere medicală si în curs de investigaţii", a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă.
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.