Tehnicianul Marius Croitoru a declarat, luni seară, că meritul este al jucătorilor săi după meciul cu CFR Cluj, scor 2-1, din Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sentimentul e unul frumos, dar tot meritul e al jucătorilor. În prima repriză, dacă aveam nevoie de mai multe goluri pentru a conduce, o puteam face lejer. Am arătat a echipă mare. Îi felicit personal, sunt nişte jucători incredibil de minunaţi, nişte caractere frumoase.Toate datele pe care le avem de la începutul anului, cred că avem cele mai puţine goluri din faze fixe. De data aceasta, Dumnezeu a ţinut cu noi, am avut şi puţină şansă. Puteam să mai marcăm, dar la fel de bine puteam lua gol la ultima fază, când a scos Hankic. Ne consolidăm poziţia din play-off. Acum contează foarte mult să tratăm fiecare meci cu maximă inteligenţă, pentru că, e clar, suntem o forţă, dar nu trebuie să ne pierdem capul, ci să rămânem bine ancoraţi în realitate. Vom fi sigur calificaţi când calculele hârtiei sunt favorabile nouă. Până atunci nu trebuie să ne relaxăm", a declarat Croitoru.

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, luni, în deplasare, cu scorul de 2-1, de echipa FC Botoşani, în etapa a XXII-a a Ligii I

Pentru FC Botoşani au marcat Papa '31 şi Roman '37, iar pentru CFR Cluj a înscris Debeljuh '2.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.