Clotilde Armand a anunţat că a reziliat contractul pentru abonamentul de telefon de 75 euro pe lună pentru angajaţii de la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Sector 1. „Sunt de părere că se descurcă şi cu un abonament de 5 euro lunar. Reducem hemoragia banilor publici de peste tot”, a adăugat edilul Sectorului 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„De ce este sănătoasă reorganizarea în administraţia publică? Un mic exemplu: Înţeleg că doamnele şi domnii de la Administraţia Unităţilor de Învăţământ Sector 1 aveau nişte abonamente de telefon de vreo 75 € lunar. Vreo 25 de bucăţi. Le-am reziliat contractul. Sunt de părere că se descurcă şi cu un abonament de 5 € lunar.
 
În luna decembrie a anului trecut am adus Administraţia Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar şi al Unităţilor Sanitare Sector 1 în Aparatul de specialitate al Primăriei tocmai pentru a gestiona corect felul în care sunt cheltuite resursele. Reducem hemoragia banilor publici de peste tot”, a scris Clotilde Armand luni pe Facebook. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.