Prima ediţie "Românii au talent" din sezonul 11, transmisă vineri seară, la Pro TV, a condus detaşat topul audienţelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating şi 32.3% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut numai 7.4 puncte de rating şi 20.8% share.

Peste 2,6 milioane de telespectatori din întreaga ţară au urmărit spectacolul "Românii au talent", iar în minutul de maximă audienţă de la 20.53, peste 3,2 milioane de români au urmărit show-ul de divertisment.

Concurenţii care au impresionat juriul şi au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Antonia Antighin şi Cristian Lucache, Florina Doboş, Abi Nasr Boutros, Duo Marinescu, Sara Smighelschi, Jurgen Bonaccini, King of balance, Nicolae Nica, Bianca Purice, Kirill Sarsacov, Florin Suciu şi Duo Alansia.

Luni, de la ora 20.30, vor continua momentele de la "Românii au talent". 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.