Poliţiştii de frontieră sătmăreni au depistat, într-o autoutilitară de transport marfă, 38 de cetăţeni din Siria şi Irak, care se îndreptau spre graniţa cu Ungaria. Călăuzele, trei cetăţeni români, sunt cercetate pentru trafic de migranţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Petea în cooperare cu lucrătorii STPF Satu Mare au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii migraţiei ilegale în zona de responsabilitate. Astel, în jurul orei 06.00, colegii noştri oprit pentru control pe direcţia localităţii Dara, judeţul Satu Mare, la aproximativ un km faţa de linia de frontiera cu Ungaria, două autovehicule, o autoutilitară cu numere de înmatriculare specifice Poloniei şi un autoturism marca Skoda cu numere de Bucureşti”, relatează Poliţia de Frontieră.

La volanul autoutilitarei a fost identificat un cetăţean român, în vârstă de 19 ani din Bucureşti, iar în spaţiul destinat transportului de marfă au fost descoperite mai multe persoane de origine afro-asiatică. De asemenea, în autoturismul marca Skoda au fost identificaţi doi barbaţi, cetăţeni români, şoferul în vârstă de 46 de ani cu domiciliul în Bucureşti, precum şi pasagerul din dreapta, de 39 de ani, din judeţul Teleorman.

Cele două maşini şi toate persoanele aflate în acestea au fost duse la sediul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Satu Mare pentru continuarea cercetărilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.