O asistentă medicală din Bucureşti, în vârstă de 55 de ani, a murit la o săptămână după ce a primit a doua doză de vaccin, a anunţat, vineri seară, Ministrul Sănătăţii, care a precizat că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel. ”Cauzele decesului vor fi stabilite de către Institutul de Medicină Legală”, a transmis Ministerul Sănătăţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministerul Sănătăţii a transmis, vineri seară, precizări cu privire la o asistentă medicală din Bucureşti, care a decedat la o săptămână după ce a primit a doua doză de vaccin. 
 
”Asistenta medicală, în vârstă de 55 de ani, a fost vaccinată la 21 ianuarie a.c. cu doza de rapel şi a decedat la 28 ianuarie a.c. Menţionăm că nu au existat reacţii adverse nici după prima doză de vaccin, nici după rapel”, a transmis Ministerul sănătăţii. 
 
Sursa citată a precizat că Institutul de Medicină Legală va stabili cauzele decesului. 
 
”Pentru corecta informare a opiniei publice vom reveni cu precizări în momentul în care vom avea rezultatele preliminare ale autopsiei”, a mai transmis Ministerul Sănătăţii. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.