Jurnalistul Sebastian Zachmann îl va avea ca invitat duminică, în studioul emisiunii Insider Politic, de la Prima TV, pe Cristian Preda, decanul Facultăţii de Ştiinţe Politice a Universităţii Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Acesta va discuta cu Sebastian Zachmann despre educaţia din România şi despre analfabetismul funcţional care prinde teren tot mai mult în şcoala românească. De asemena se va discuta despre cât de mult i-a afectat pandemia pe elevi şi cât de vinovaţi sunt politicienii români pentru situaţia educaţiei în România”, anunţă reprezentanţii postului.

Emisiunea Insider Politic poate fi urmărită în fiecare duminică, la Prima TV, de la ora 11.00, şi va fi locul în care se vor aborda teme importante din actualitatea românească iar jurnalistul Sebastian Zachmann nu se va feri să pună întrebări incomode invitaţiilor săi, precizează postul de televiziune într-un comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.