Sezonul opt din serialul „Blestemul Insulei Oak” va fi difuzat de postul History începând din 5 februarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vânătorii de comori Rick şi Marty Lagina, alături de echipa lor, se întorc pe insula Oak cu şi mai multă determinare, dar, mai ales, cu resurse şi tehnologie de ultimă generaţie, în încercarea de a rezolva misterul comorii vechi de 225 de ani. Planul este de a săpa şi mai adânc. Ei cred că trecerea timpului şi fluxul apelor subterane au dus la scufundarea comorii ascunse în măruntaiele insulei.

Echipa de căutători se va folosi de o aparatură ultramodernă pentru detectarea metalelor de pe suprafaţa insulei, în timp ce săpături arheologice extinse vor fi efectuate în apropierea fundaţiilor celor două ferme istorice deţinute în trecut de Daniel McGinnis şi Samuel Ball. După 225 de ani, misterul Insulei Oak este pe cale de a fi elucidat.

Legenda comorii ascunse pe insula Oak a apărut în jurul anului 1700, când au fost observate lumini în mijlocul nopţii, iar cei trimişi să investigheze pe insulă nu s-au mai întors. Mai apoi, câţiva copii plecaţi acolo cu barca au găsit o groapă ciudată pe insulă. Descoperirea lor a dat naştere unei vânători care continuă şi astăzi şi în care au fost implicaţi inclusiv preşedintele american Franklin D. Roosevelt şi actorul John Wayne.

În ultimele două secole, comoara ascunsă pe insula Oak a pus pe jar imaginaţia multor aventurieri care au cheltuit sume uriaşe pentru a o descoperi, iar alţi şase oameni şi-au pierdut viaţa în încercarea de a-i da de urmă. 

Episoadele vor putea fi urmărite în fiecare vineri, de la ora 22:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.