Deputatul PNL Florin Roman a transmis un mesaj ministrului Sănătăţii Vlad Voiculescu şi ministrului Fondurilor Europene Cristian Ghinea. Liberalul i-a sfătuit să se apuce de treabă, pentru că „nu mai avem timp de pierdut cu ştampile aruncate pe pereţi, căutat prin sertare, umblat cu foto/video după noi”. El le solicită celor doi alocarea a 50 de milioane de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), care înseamnă finanţări de reforme

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Dacă domnul Voiculescu nu vrea să se mai simtă ca în Ziua Cârtiţei, îl sfătuiesc să îl tragă aproape pe colegul dânsului, domnul Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, şi să se apuce de treabă. Nu mai avem timp de pierdut cu ştampile aruncate pe pereţi, căutat prin sertare, umblat cu foto/video după noi. Gata domnilor, suflecaţi mânecile şi la treabă! Lăsaţi şi greaua moştenire, lăsaţi şi noua moştenire...eu mă simt în Ziua Cârtiţei când aud mereu aceeaşi placă. Fiţi bărbaţi şi oameni politici adevăraţi, treceţi la decizii, asumări, la MUNCĂ!”, a scris Florin Roman miercuri pe Facebook. 
 
Deputatul PNL a adăugat că alocarea a 50 milioane euro pentru PNRR înseamnă fonduri vitale pentru dotarea spitalelor din România cu instalaţii de detectare şi stingere a incendiilor.
 
„Solicit public ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, dar mai ales ministrului Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, alocarea a 50 de milioane de euro din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), care înseamnă finanţări de reforme! Aceşti bani sunt vitali pentru dotarea spitalelor din România cu instalaţii de detectare şi stingere a incendiilor şi tot ce mai e nevoie! Avem doar de câştigat dacă se va reuşi creşterea ratei de absorbţie a fondurilor europene. Cum ne organizăm noi sistemul pentru absorbţia acestor fonduri europene este EXCLUSIV decizia noastră. Hai cu acţiunea şi mai puţin cu Facebook-ul!”, a completat Roman. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.