Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost arestat preventiv după ce ar fi răpit o fată în vârstă de 15 ani din judeţul Olt şi a violat-o.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unui comunicat al Poliţiei Judeţene Olt, poliţiştii au fost sesizaţi, în 1 februarie, după miezul nopţii, printr-un apel la 112, despre faptul că o fată, în vârstă de 15 ani, ar fi plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit. 
 
"La scurt timp după sesizare, în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Corabia, minora a fost găsită în locuinţa unui bărbat, de 50 de ani, din aceeaşi localitate. Minora a declarat că ar fi fost lipsită de libertate în mod ilegal şi că ar fi fost violată de bărbatul respectiv”, se arată în comunicat. 
 
Bărbatul respectiv a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. El a fost prezentat instanţei, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi viol.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.