Un bărbat de 46 de ani - actor şi model - suspectat că în lunile noiembrie-decembrie 2020, a ameninţat cu un cuţit mai multe femei, pe străzi din Sectorul 5 şi în scara unui bloc din Sectorul 4, pentru a le agresa sexual, a fost prins de poliţiştii din Bucureşti. El a fost arestat preventiv, iar cercetările în acest caz continuă, pentru viol şi tentativă de viol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, în 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23.30, poliţişti din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de un bărbat care a sunat la 112 spunând că, în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din Sectorul 5, a fost abordată de un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliţie s-a prezentat o femeie care a reclamat că, în 5 decembrie, în jurul orei 21.30,  în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 5, a fost agresată fizic de o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran.

Ambele cazuri au fost preluate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

"La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020,  în jurul orei  21.00,  în timp ce se afla în scara unui bloc din Sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale. Şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situaţiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană. Astfel, din datele şi probele adminstrate în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că un bărbat de 46 de ani ar fi comis faptele reclamate", a arătat sursa citată.

Luni, bărbatul a fost găsit şi dus la audieri, iar la adresa unde locuia a fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate mai multe probe şi mijloace de probă.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat magistraţilor.

Cercetările sunt continuate de Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de viol şi tentativă de viol, cu cel în cauză în stare de arest preventiv.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.