Fostul ministru al Sănătăţii Victor Costache a fost numit, luni, consilier onorific al premierului Florin Cîţu, funcţia nefiind remunerată. De asemenea, premierul a semnat mai multe decizii pentru numirea unor consilieri de stat, a unor secretari de stat şi a unor subsecretari de stat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit unei decizii publicate, luni, în Monitorul Oficial, Victor Costache a fost numit onorific al premierului Florin Cîţu, funcţia nefiind remunerată.
 
Costache a fost ministru al Sănătăţii în Guvernul Orban şi a demisionat în 26 martie 2020, fiind înlocuit cu Nelu Tătaru. 
 
De asemenea, premierul a decis ca Victor Florin Dumitru şi Paul Marian Ştefănescu să fie consilieri de stat în cadrul Cancelariei premierului. 
 
Ioana Mihăilă a fost numită secretar de stat la Ministerul Sănătăţii, fiind eliberat din funcţie Ciprian Bogdan, Mihaela Cătălina Bădoiu a fost numită secretar de stat la Ministerul Proiectelor Europene, iar Thomas Şindilariu şi Christiane Gertrude Cosmatu au devenit subsecretari de stat la Departamentul pentru Relaţii Interetnice. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.