Ella Emhoff, fiica vitregă a noului vicepreşedinte al Statelor Unite Kamala Harris, a semnat un contract de modelling, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agenţia de modelling IMG a anunţat, joi, că tânăra în vârstă de 22 de ani a semnat contractul la o săptămână de când a atras atenţia în ziua învestirii. 

Agenţia a avut în lista sa colaborări cu Kate Moss, Gigi Hadid şi Gisele Bündchen.

Emhoff este fiica soţului vicepreşedintei Harris, Doug Emhoff, şi a primei sale soţii, producătoarea de film Kerstin Mackin.

Emhoff a devenit celebră pe internet cu vestimentaţia şi gesturile ei în timp ce preşedintele Joe Biden şi mama ei vitregă depuneau jurământul. 

Potrivit Vogue, rochia de la eveniment a lui Emhoff, care a fost creată de Batsheva Hay, "s-a potrivit perfect cu solemnitatea ocaziei". 

"Paltonul ei Miu Miu a arătat clar că nu va respecta nicio noţiune depăşită de cum s-ar îmbrăca o tânără pe lângă Casa Albă", a scris revista. 

Emhoff a fost surprinsă de camere în timp ce ridica din sprâncene în spatele fostului vicepreşedinte Mike Pence, un moment devenit viral. 

Urmăritorii ei pe Instagram au crescut de la 50.000 la peste 300.000 în mai puţin de o săptămână. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.