Primarul Sectorului 1 Clotilde Armand acuză grupul PNL din Consiliul Local al Sectorului 1 că la şedinţa de joi și-a bătut joc de fiecare proiect care ar fi făcut comunitatea mai prosperă, recomandându-le acestora să lase înțelegerile cu PSD şi să fie parteneri oneşti ai cetăşenilor. ”USL trăieşte la sectorul 1”, este concluzia edilului. Liderul PNL Sector 1 Sebastian Burduja îi răspunde într-o postare pe Facebook, afirmând că PNL, în interesul cetăţenilor, a susţinut candidatura acesteia la Primărie şi că parteneriatul între două grupuri politice ar trebui să însemne transparenţă, colaborare, încredere reciprocă şi spirit de echipă, pe care echipa liberală le-a dăruit cu toată inima, primind in schimb ”aluzii, acuzaţii şi jigniri”. Ulterior, reprezentanţii PNL Sector 1 au prezentat "motive obiective" pentru care consilierii liberali nu au votat mai multe proiecte propuse de aparatul administrativ al primarului Clotilde Armand. "Consilierii PNL Sector 1 acţionează şi iau decizii doar pentru binele cetăţenilor şi al comunităţii, propun şi susţin proiecte bune pentru sector, transparente, oneste şi care respectă legea. Nu vom devia nici măcar un milimetru de la aceste valori", arată aceştia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Sebastian Burduja (PNL Sector 1) îi răspunde lui Clotilde Armand: Sectorul 1 are nevoie de lideri, nu de şefi
CITEȘTE ȘI PNL Sector 1 prezintă "motive obiective" pentru care consilierii liberali nu au votat proiecte propuse de aparatul administrativ al primarului Clotilde Armand: Consilierii PNL votează doar în interesul cetăţenilor

 

”Astăzi, grupul PNL și-a bătut joc de fiecare proiect care ar fi făcut comunitatea mai prosperă: regulamentul de digitalizare pentru parcări, reorganizarea de la Poliția Locală prin care eliminam corupția endemică de acolo, reorganizarea Administraţiei Domeniului Public și proiectul burselor pentru elevi. Știți de ce au făcut asta? Am să vă spun. Pentru că ei doresc ca Administrația Domeniului Public să le revină și să nu intre în primărie, să fie instituție de sine stătătoare. Să nu reorganizăm. Să plantăm din nou garduri de milioane de Euro şi nu copaci. Le spun doar să lase aceste orgolii la o parte, să lase înțelegerile cu PSD la o parte și să fie partenerii onești ai cetățenilor care i-au votat. Să vină la muncă și să-și îndeplinească atribuțiile. Este regretabil și total iresponsabil acest mod de a face politică pentru partid și nu pentru comunitate. Este rușinos pentru că un asemenea partid are în rândurile lui unii fripturiști de ocazie și nu niște lideri adevărați”, scrie Clotilde Armand pe Facebook.
Ea afirmă că este o zi destul de tristă pentru comunitatea locală din sectorul 1.
”Pare că unii consilieri locali au rămas cu sindromul ''Chiliman'' și nu pricep că politica se face în folosul comunității, pentru oameni, nu pentru interese de partid. Primăria nu este un tort din care unii se hrănesc și alții muncesc să-l orneze”, precizează primarul Sectorului 1.
Clotilde Armand susţine că, de când a intrat în primărie a ales să lupte cu ceea ce deranjează pe fiecare român onest: corupția.
”Și am început cu reorganizarea și restructurările. Tocmai pentru a elimina vechile obiceiuri birocratice. De când am venit în primărie lucrez alături de o mână de oameni pentru a moderniza Sectorul 1 și pentru servicii publice de calitate. M-am luptat cu mafia gunoaielor și cu mafia imobiliară. Am demis funcționari corupți și am sesizat parchetul acolo unde a fost cazul. În 3 luni am făcut asta”, explică ea.
Clotilde Armand relatează că sunt doar câțiva oameni care ajung primii și pleacă ultimii din Primărie, oameni care muncesc sâmbăta și duminica și își sacrifică tot confortul lor pentru binele public.
„USL trăieşte la sectorul 1”, conchide primarul.
 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.