Echipa cântăreţei Rita Ora a oferit unui restaurant 5.000 de lire sterline pentru a încălca regulile lockdownului la aniversarea ei de 30 de ani, potrivit Poliţiei, scrie BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Echipa de securitate a starului pop a cerut ca dispozitivele de supraveghere să fie oprite în timpul petrecerii la Casa Cruz, în Notting Hill, pe 28 noiembrie, în ciuda celui de-al doilea lockdown din cauza pandemiei de coronavirus, a declarat Poliţia. 

Înregistrările au fost şterse două zile mai târziu. 

Ora nu a comentat incidentul. Ea şi-a cerut scuze anterior pentru petrecere. 

Cântăreaţa, în vârstă de 30 de ani, a zburat în Egipt pentru un recital privat pe 21 noiembrie. La întoarcerea ei, a doua zi, trebuia să rămână în izolare pentru două săptămâni. În schimb, ea a organizat o petrecere la Londra, care a încălcat regulile lockdown-ului care interzicea adunările în interior. 

Ora a declarat că "merită criticile" pentru acţiunile ei şi va dona veniturile în urma concertului în scopuri caritabile. 

Managerul general de la Casa Cruz, Scottie Bhattarai, a declarat poliţiei că a fost contactat de un reprezentant al Ritei Ora în ziua petrecerii. 

Bhattarai a declarat că a acceptat oferta "pentru că a fost lacom". Bhattarai a fost "conştient că evenimentul încalcă regulile impuse din cauza coronavirusului", a spus reprezentantul Poliţiei. 

20 de persoane au fost prezente la petrecere. 

Casa Cruz a transmis că l-a concediat pe Bharratai ca urmare a dezvăluirilor.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.