JTI România a fost recertificată Top Employer (Angajator de Top) pentru a opta oară la rând, situându-se în top trei printre companiile premiate pe plan local. Institutul Top Employers a evaluat practicile JTI referitoare la resurse umane şi cultura organizaţională, recunoscând condiţiile excelente asigurate angajaţilor, chiar şi în actuala criză fără precedent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Este o realizare extraordinară să primim acest premiu, în vremurile dificile pe care le traversăm. Pe durata pandemiei, am pus pe primul loc siguranţa şi starea de bine a oamenilor, reuşind să-i protejăm pe cei 1.200 de angajaţi de concedieri sau şomaj tehnic. Am contribuit la lupta împotriva crizei muncind, plătind salarii şi taxe. Am investit mai departe în oameni şi în mărci şi la fel vom face pe viitor, în România. JTI a continuat să fie un partener de nădejde pentru angajaţi, bugetul statului şi pentru comunitate, o companie rezilientă cu oameni dedicaţi şi profesionişti. Aş vrea să le mulţumesc tuturor colegilor mei din vânzări, din fabrică şi de la birouri pentru devotamentul şi motivarea de care au dat dovadă în această perioadă care ne-a încercat pe toţi”, a declarat Evgeny Nikolsky, General Manager JTI România, Moldova şi Bulgaria.

„Din 1994, când am început să producem local, am continuat să investim în fabrică şi în oameni. JTI Manufacturing a fost, în 2009, prima companie din România care a primit certificarea 5S Best in Class, un principiu de bază al sistemului de management Kaizen, care presupune îmbunătăţire continuă. Iar recertificarea a continuat. Fabrica a devenit un punct de referinţă pentru standardele înalte de calitate şi profesionalismul oamenilor, fiind recunoscută în cadrul grupului pentru excelenţă în execuţie şi eficienţă. Aproximativ 70% din ceea ce se produce la Bucureşti merge la export. Aş vrea să dedic acest premiu angajaţilor din fabrica JTI şi să le mulţumesc foarte mult pentru dedicare şi eforturi în aceste timpuri dificile”, a adăugat Jamie Dunlop, Factory Lead, JTI România.

„Această certificare, primită în actualul context, demonstrează încă o dată că JTI este un loc de muncă excelent. Aşa cum noi ne bazăm pe oamenii noştri pentru îndeplinirea obiectivelor de afaceri, şi ei se pot baza pe practicile companiei pentru a-şi atinge propriile obiective de dezvoltare profesională şi personală. 2020 a fost un an foarte diferit, dar am fost pregătiţi să-i facem faţă, datorită standardelor noastre referitoare la oameni şi cultură organizaţională. Sunt impresionată de puterea de adaptare a angajaţilor, de rezilienţa şi angajamentul lor. Am trecut printr-o încercare grea, care ne-a făcut mai puternici şi ne-a pregătit mai bine pentru viitor. Aş vrea să transmit un mesaj şi către viitorii angajaţi. Acest premiu reprezintă o dovadă că JTI oferă oportunităţi extraordinare pentru carieră şi permite oamenilor să-şi dezvolte la maximum potenţialul şi abilităţile”, a precizat Vaida Vegelyte, People & Culture Director JTI România, Moldova şi Bulgaria.

La nivel global, JTI a fost recunoscută drept unul dintre cei doar 16 Angajatori de Top.

„Certificarea Top Employer nu este un scop în sine. Pentru noi reprezintă confirmarea că ne-am aflat tot timpul pe calea cea bună, transformând locul de muncă într-un mediu sigur şi flexibil pentru toţi oamenii noştri, fie că sunt fermieri, cercetători, angajaţi la birouri sau operatori în fabrică”, a spus Steve Dyer, JTI Vice President, Global Talent Management.

Institutul Top Employers este o autoritate globală care certifică excelenţa condiţiilor de muncă pe care angajatorii le asigură oamenilor. Prin acest proces, companiile pot fi validate, certificate şi recunoscute ca angajatori preferaţi. Înfiinţat cu 30 de ani în urmă, Institutul Top Employers a certificat 1.691 de organizaţii din 120 de ţări şi regiuni. Aceşti Angajatori de Top au influenţat pozitiv 7 milioane de angajaţi la nivel global.

JTI şi-a început activitatea în România în 1993 (ca R.J. Reynolds), şi a fost una dintre primele companii multinaţionale care a investit pe plan local. JTI se implică activ în comunitate: compania este partener al Festivalului International de Teatru de la Sibiu (FITS), al TIFF, al turneelor muzicale din oraşele mici, al Festivalului SoNoRo şi sponsor oficial al Gigi Căciuleanu Romania Dance Company. Fiind unul dintre cei mai importanţi investitori japonezi în România, JTI sprijină Grădina Japoneză din Herăstrău, Căsuţa de Ceai din Muzeul Naţional de Artă şi Centrul de Studii Româno-Japoneze din cadrul Universităţii Româno-Americane. „Întâlnirile JTI”, eveniment lansat în anul 2000, a devenit un brand cultural naţional în dansul contemporan. Compania susţine, din anul 2000, Bursele JTI pentru Jurnalişti, fiind de asemenea partener al Burselor EuropaFM şi Internship 2.0. Din 1998, se desfăşoară programul Seniorii JTI, prin care 45 de vârstnici din Sectorul 2 primesc zilnic alimente şi medicamente, iar de-a lungul anilor compania a colaborat şi colaborează cu Samusocial, Ateliere fără frontiere, ARC şi alte organizaţii neguvernamentale, sprijinind proiecte sociale prin care sunt susţinute persoane din categorii defavorizate în diverse zone ale ţării.

JTI este unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun şi produse pentru vapat, cu operaţiuni în peste 130 de ţări. Cu sediul la Geneva, Elveţia, JTI are peste 44.000 de angajaţi, fiind membră a grupului Japan Tobacco. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.jti.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.