Pamela Anderson s-a căsătorit în secret cu bodyguardul ei Dan Hayhurst, potrivit revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Actriţa din "Baywatch" s-a căsătorit în Ajunul Crăciunului, într-o ceremonie intimă, la reşedinţa din Canada, potrivit DailyMail. 

"Sunt exact unde am nevoie să fiu, în braţele unui bărbat care mă iubeşte cu adevărat", a declarat Anderson. 

Modelul Playboy a spus că cei doi s-au căsătorit "pe proprietatea pe care am cumpărat-o pentru bunicii mei acum 25 de ani", adăugând că "aici s-au căsătorit părinţii mei şi încă sunt împreună". 

Marţi, Anderson a precizat că este ultima postare pe Instagram, subliniind: "Acesta va fi ultimul mesaj publicat pe Instagram, Twitter sau Facebook". 

Este al patrulea mariaj al Pamelei Anderson. Vedeta din "Baywatch" a fost căsătorită în trecut cu Tommy Lee, Kid Rock, Rick Salomon. Ea a locuit recent în Marsilia, împreună cu jucătorul de fotbal Adil Rami. Ea a publicat pe contul de Instagram o fotografie în care a apărut alături de producătorul Jon Peters, la patru zile după ce s-ar fi căsătorit în secret în Malibu. Ea a precizat că nu au fost niciodată căsătoriţi legal. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.