Ministrul Economiei, Claudiu Năsui, afirmă, joi, că a încercat să mute o directoare din Ministerul Finanţelor în Ministerul Economiei, având în vedere experienţa acesteia. Năsui precizează că a avut în vedere persoana respectivă şi pentru postul de secretar general la Minister, dar a renunţat din cauza dosarului de la CNSAS, însă mutarea pe aceeaşi funcţie nu s-a gândit că ar crea probleme. ”Voi renunţa la mutare”, a anunţat ministrul, reiterând ideea că familia sa nu a avut legături cu fosta Securitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Am încercat să mut o directoare din Ministerul Finanţelor în Ministerul Economiei. Voi renunţa la mutare. Ministerul Economiei şi Energiei, aşa cum este acum, se împarte în două ministere. Personalul se va împărţi între cele două ministere. O prioritate a zilelor acestea este organizarea ministerului, iar asta în acelaşi timp cu deblocarea schemelor de ajutor de stat aflate în derulare. Unii oameni îşi doresc să rămână în Ministerul Economiei, dar unii vor pleca. Din punct de vedere administrativ, am ca scop repar multe lucruri în minister. De aceea am căutat o persoană care să aibă experienţă în zona aceasta. Nu cunosc multă lume la stat, aşa că am căutat cât de bine am putut persoane. Am renunţat la numirea ei în calitate de secretar general tocmai din cauza dosarului CNSAS, dar m-am gândit că un transfer de la un minister la altul nu va fi problematic. Mutarea ei ar fi fost de pe postul pe care îl ocupă acum, pe fix acelaşi post la Economie. Am renunţat la mutare. Îmi cer scuze pentru toată situaţia creată”, a scris, joi, pe Facebook, Claudiu Năsui. 
 
Ministrul a reiterat ideea că familia sa nu a avut legătură cu fosta Securitate. 
 
”Văd că se reia minciuna că familia mea ar avea vreo treabă cu fosta Securitate. Am crezut că minciuna aceasta se va termina odată cu campania. Ca să fie clar, familia mea nu a avut nicio legătură, de niciun fel, cu fosta Securitate, nici înainte de Revoluţie şi nici după”, a mai scris Năsui. 
 
Potrivit Hotnews, este vorba despre Claudia Florina Prisecaru, fostă colaboratoare a Securităţii şi apropiată a fostului ministru PSD Eugen Teodorovici.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.