Pompierii tulceni au intervenit, miercuri după-amiază, pentru deblocarea a cinci maşini înzăpezite pe un drum naţional, în care se aflau şase persoane, şi au îndepărtat mai mulţi copaci căzuţi pe maşini parcate sau pe carosabil. De asemenea, mai multe drumuri au fost închise din cauza zăpezii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, Detaşamentul de Pompieri Tulcea, cu un echipaj format din cinci subofiţeri şi o autospecială de stingere cu apă şi spumă, a acţionat pe DN 22A între localităţile Cataloi şi Nalbant pentru tractarea şi deblocarea a cinci autovehicule înzăpezite, în care se aflau şase persoane.
 
FOTO: ISU Tulcea
FOTO: ISU Tulcea
 
De asemenea, pompierii au acţionat, în municipiul Tulcea, pentru a înlătura trei arbori căzuţi pe trei autoturisme parcate pe străzile Podgoriilor, Aleea Cicoarei şi Aleea Lanului, doi copaci sprijiniţi de un imobil de pe strada IL Caragiale şi a unui copac căzut pe carosabil pe strada Gavrilov Corneliu, blocând traficul rutier din zonă.
 
De asemenea, CNAIR a anunţat că din cauza ninsorii şi a viscolului care fac ca vizibilitatea să fie redusă au fost închise următoarele sectoare de drumuri naţionale: DN 22, km 101+800 – km 231+190, Măcin - Baia; DN 22D, km 2+000 – km 52+862, Măcin – Ciucurova; DN 22E, km 0+000 – km 144+200, Gârvan – IC.Brătianu.
 
 
 
"Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, a transmis CNAIR. 
 
Judeţul Tulcea se află sub cod portocaliu de viscol.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.