Organizatorii Festivalului de Film de la Cannes au anunţat miercuri că ediţia de anul acesta, care era prevăzut să aibă loc între 11 şi 22 mai, a fost reprogramată pentru luna iulie, scrie Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fără a aştepta primăvara şi impactul campaniei de vaccinare în curs, organizatorii Festivalului de la Cannes au anunţat miercuri, într-un scurt comunicat, amânarea ediţiei din 2021. 

"Iniţial prevăzut între 11 şi 22 mai, Festivalul Internaţional de Film de la Cannes va avea loc între 6 şi 17 iulie 2021", au explicat ei. 

De mai multe ori amânată în 2020, ediţia precedentă nu a putut fi organizată cu adevărat, organizatorii orientându-se către o versiune redusă fizic şi prezentarea producţiilor selectate în alte manifestaţii de gen care au avut loc în toamnă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.