Ministerul Sănătăţii a anunţat, miercuri, trei noi cazuri de infectare cu noua tulpină de coronavirus. Două sunt din focarul de la Şcoala 28, iar al treilea caz este la o femeie carantinată la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andreea Moldovan, a anunţat, miercuri, că au fost confirmate trei noi cazuri de infectare cu noua tuplină de coronavirus.

Două dintre cazuri sunt la persoane din focarul de la Şcoala 28 din Bucureşti, iar un caz este nou.

Cel de-al treilea caz este la o femeie, carantinată la domiciliu şi care se simte bine.

”Sunt trei teste pozitive de astăzi, două dintre ele sunt ale persoanelor care provin din focarul precedent. Un caz este nou, o persoană tânără. Am luat legătura cu dânsa, are o stare generală bună, carantinată cu prietenul, de asemenea, confirmat pozitiv. (...) Testarea s-a făcut în cazul ambelor persoane, testul doamnei a ridicat suspiciunea tulpinii din Marea Britanie, drept pentru care s-a procedat mai departe la secvenţiere”, a declarat Andreea Moldovan. 

Până acum au fost confirmate în total 8 cazuri de infectare cu noua tulpină. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.