O maşină în care se afla o femeie care trebuia să nască a rămas înzăpezită, miercuri, pe un drum judeţean din Constanţa. Un echipaj de Poiţie a transportat pacienta până la o ambulanţă care a preluat-o şi a transportat-o la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, pe data de 27 ianuarie, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Rurală Cogealac - Postul de Poliţie Corbu, aflându-se în timpul exercitării atribuţiilor de serviciu pe DN 22, în apropierea localităţii Tariverde, au constatat faptul că un autoturism nu poate înainta din cauza stratului mare de zăpadă. 
 
“Conducătorul vehiculului în cauză le-a spus poliţiştilor că încearcă să ajungă cu soţia sa, care este însărcinată şi are contracţii, la Spitalul Judeţean Constanţa. După stabilirea unui traseu mai uşor de parcurs (DJ 226) şi a solicitării unui utilaj de deszăpezire, poliţiştii au transportat-o pe femeie, cu autospeciala din dotare, până la intrarea în localitatea Corbu, acolo unde un echipaj al Ambulaţei a preluat-o pe aceasta la unitatea spitalicească”, a anunţat IPJ Constanţa. 
 
Judeţul Constanţa se află sub cod portocaliu de viscol şi vânt puternic.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.