O asistentă dieteticiană a fost înjunghiată, miercuri, de un pacient, în curtea Spitalului de Psihiatrie Ştei. Starea femeii este stabilă, iar autorităţile au deschis o anchetă. Bărbatul era internat de 14 ani pentru omor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit www.ebihoreanul.ro, un bolnav aflat de mai mulţi ani sub tratament de specialitate la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă din Ştei a înjunghiat, miercuri dimineaţă, o asistentă, în curtea unităţii.
 
"Azi dimineaţă la ora 8.00, când am ajuns în spital, am aflat că o asistentă dieteticiană care voia să meargă la bucătărie a fost înjunghiată de un pacient, din spate, în curtea unităţii. Acum este Poliţia aici, se face o anchetă. După ce i s-a acordat primul ajutor, colega asistentă a fost dusă la spitalul din Beiuş. Încă nu ştim cât de adâncă este rana, ştim doar că s-a ridicat pe picioarele ei", a declarat pentru publicaţia citată managerul unităţii, dr. Carmen Ghilea.
 
Potrivit acesteia, bolnavul care a înjunghiat-o pe asistentă este sub tratament de 14 ani, dar avea dreptul să iasă în curtea spitalului şi chiar "se înţelegea bine" cu femeia pe care a înjunghiat-o.
 
Pacientul era internat pentru omor. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.