Startup-ul românesc de tehnologie Atta Systems, furnizor de servicii software fondat în România, a anunţat miercuri că se extinde în Asia, unde deschide birou la Simgapore, şi vrea să îşi continue extinderea pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Atta Systems, furnizorul global de servicii software, fondat în România, a anunţat astăzi deschiderea unui nou birou în Singapore. Compania îşi propune să îşi aducă aportul la transformarea digitală din regiune prin furnizarea clienţilor săi de servicii de dezvoltare software şi strategie de produse software, de înaltă calitate, consolidându-şi astfel activitatea în Asia”, a anunţat compania.

Portofoliul de clienţi Atta Systems acoperă America de Nord, Europa şi Asia, cuprinzând clienţi din ţări precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Germania, România, Singapore şi Malaezia. Printre aceştia se regăsesc UiPath, Carrefour sau EY, Banca Mondială, UNICEF şi alte agenţii ale ONU, dar şi startup-uri din domeniul medical precum Medicai sau SkinVision, branduri din zona de mobilitate şi transport, precum Clever Taxi şi UrbanAir sau de entertainment şi cultură, ca VRTW - Vinyl, Rum, Tapas & Wine şi Animest.

Acesta este primul birou din Asia al companiei.

”Am lucrat în ultimul an la soluţii software pentru o serie de companii din regiune şi considerăm că există un mare potenţial de dezvoltare pentru noi pe piaţa asiatică. Suntem încrezători că experienţa noastră de 5 ani de dezvoltare de produse software relevante pentru clienţi din România, SUA şi Europa ne va ajuta să livrăm acelaşi standard ridicat de servicii şi clienţilor noştri din Asia”, a afirmat Andrei Blaj, managing partner and co-founder, Atta Systems.

Pe lângă dezvoltarea de software pentru web şi mobile, Atta Systems abordează şi domenii cu tehnologii de ultimă generaţie, dezvoltând soluţii tehnice pentru dispozitive wearable, pentru platforme de VR/AR, data science, machine learning şi AI – modelare predictivă, forecasting, analiză statistică, Business Intelligence/Analytics (BI / BA) în domenii precum medtech, fintech sau administraţie.

”Acum şi clienţii din piaţa asiatică vor beneficia de un traseu complet de la idee, strategie de produs şi designul acestuia, inginerie software, până la lansarea şi continuitatea acestuia în piaţă. Ne place să ne asumăm provocări tehnice dificile şi am asamblat o suită completă de servicii centrate pe inovaţie”, a completat Alexandru Artimon, managing partner şi cofondator, Atta Systems.

În plus, compania a realizat recent un rebranding pentru a întâmpina extinderea pe continentul asiatic.

”În acest an, compania îşi propune consolidarea activităţii sale de pe continentul asiatic, prin intermediul biroului din Singapore, cât şi continuarea creşterii din ultimii 5 ani şi extinderea sa pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii”, precizează compania.

Fondată în 2015, sub numele iniţial de AB4 Systems, Atta Systems dezvoltă produse software relevante global, care aduc un plus de valoare utilizatorilor şi generează impact ridicat. Compania activează pe 3 continente, cu birouri în Bucureşti, Singapore, Londra şi California. Cu produse software livrate către clienţi din România, Europa, SUA şi Asia, Atta Systems se concentrează pe crearea de valoare prin tehnologie, în context global.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.