Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, miercuri, că ”a ignora Holocaustul şi cele întâmplate ar fi o greşeală” şi a adăugat că doreşte o Românie şi o Europă în care fiecare cetăţean să se simtă egal, fără discriminare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Îmi doresc o Românie şi o Europă în care fiecare cetăţean să se simtă egal, fără discriminare. De Ziua Internaţională a Comemorării Victimelor Holocaustului este important să înţelegem că aşa ceva nu trebuie să se mai întâmple niciodată. A ignora Holocaustul şi cele întâmplate ar fi o greşeală. A învăţa despre modul în care am ajuns acolo şi atrocităţile comise ne poate permite tuturor să mergem înainte pentru a clădi o societate mai bună”, a scris, miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu. 
 
Acesta a afirmat că PSD respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist.
 
”Partidul Social Democrat, prin istoria şi vocaţia sa, respinge cu fermitate orice fel de abuz, discriminare sau comportament extremist şi va continua să se lupte, aşa cum a făcut-o mereu în cei peste 127 de ani de existenţă, împotriva ideilor xenofobe, antisemite şi radicalizării”, a mai scris Ciolacu. 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.